Șase citate din Țara Minunilor

Copleșită de ploaia de afară și de-o lene mare, mare cum nu-i alta în lume, stăteam lângp geam și visam la copilărie. Nu știu cum, dar prin minte au început să mi se perinde imagini din Alice în Țara Minunilor. Rând pe rând, Alice, Pălărierul și Iepurele Alb îmi dansau prin fața ochilor și mă purtau cu ei într-o lumea prea greu de imaginat și de crezut c-ar exista pe-o vreme așa de mohorâtă ca cea de astăzi.

Asta poate și pentru că „Alice în ȚAra Minunilor” este prima carte citită pentru prima ”întrecere literară” cu prietena mea de atunci. Așa se face că am început să scotocesc pe internet, mai exact pe Pinterest (sursa  mea nesecată de inspirație), după ceva citate din Alice căci trebuie să rescunosc că a trecut ceva timp de când am văzut filmul și am citit cartea și mi se făcuse cam dor.

Pentru că pe 27 mai va avea loc premiera filmului Alice Through the Looking Glass și pentru că nu ești niciodată prea mare pentru un basm, iată mai jos 6 imagini în care eu mă regăsesc și care mie mi-au plăcut cel mai mult, dintre cele găsite:

 

Pe voi ce citat din carte vă inspiră? 🙂

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s